Årets julekalender-bog

Min mor skrev tilbage i 80’erne og 90’erne en fantasy-ungdomsroman, som blev udgivet i 1992 på Forlaget Modtryk.

Jeg er siden selv blevet mor til to børn. Hvert år fra den ældste var tre har vi læst kalenderbog hver dag i december og har nydt blandt andet Bjarne Reuters “Kaptajn Bimses jul” og Ole Lund Kirkegaards klassiker “Mig og bedstefar – og så Nissepok”. Men efterhånden som børnene bliver ældre, virker historierne mere og mere barnlige. Så i foråret ’22 kontaktede jeg Forlaget Modtryk for at få overdraget alle rettigheder til min mors bog og begyndte at skrive hendes sommerferie-eventyr om til en julekalenderfortælling i 24 afsnit.

Sidste år skrev jeg bogen om til en julekalender-fortælling og udgav den som podcast med et nyt afsnit hver dag i december. I år udkommer historien som bog med nyt cover skabt af tegneren Ditte Kaehne Gade.

Bogens udgivelsesdato bliver d. 24.11. (min afdøde mormors fødselsdag) og du kan forudbestille dit eksemplar og læse mere om projektet på denne side (siden opdateres).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *